Model plangere contraventionala suspendare permis

In this article:

Model plangere contraventionala suspendare permis

Un model plangere contraventionala suspendare permis iti este necesar atunci cand intentionezi sa contesti procesul verbal eliberat de catre agentul de politie rutiera care ti-a retinut permisul pentru abateri perevazute in OUG 195/2002.

Cum te folosesti de un model plangere contraventionala suspendare permis

Utilizand aplicatia Contesto scapi de toate grijile in ceea ce priveste completarea unui model plangere contraventionala suspendare permis. Prin Contesto, ai trei solutii special concepute pentru tine pentru a indeparta barierele create de lipsa cunostintelor juridice. Pur si simplu, alegi unul dintre cele trei pachete pe care le-am pregatit pentru tine si este mai aproape de recuperarea permisului tau de conducere care a fost suspendat.

Completare model plangere contraventionala suspendare permis

Acum ai ocazia sa completezi plangerea contraventionala privind contestarea procesului verbal prin care ti-a fost suspendat permisul. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont in aplicatie, sa introduci, cu atentie, cateva date esentiale, si anume:

Judecatoria unde poti contesta procesul verbal de contraventie

Pe procesul verbal de contraventie, in partea centru – jos, agentul politiei rutiere trebuie sa scrie judecatoria unde poti contesta procesul verbal de contraventie. In aplicatie, pentru ajutorul tau, locul unde poti gasi aceasta informatie este marcat cu culoarea bleu.

Serviciul de politie rutiera unde trebuie trimisa o cerere restituire permis de conducere suspendat

In procesul verbal de constatare a contraventiei, in coltul stanga-sus este scris judetul unde se afla Serviciul de Politie Rutiera unde trebuie sa adresezi aceasta cerere. Daca ai ales Pachetul 3, prin aplicatia Contesto realizezi, automat, in siguranta si fara batai de cap, toate aceste lucruri: completezi un model de contestatie suspendare permis de conducere (model plangere contraventionala suspendare permis), achiti taxa de timbru, trimiti plangerea ta catre judecatoria unde poti contesta procesul verbal de contraventie, iar impreuna cu dovada inregistrarii acesteia intocmesti si trimiti o cerere restituire permis de conducere suspendat catre serviciul de politie rutiera care iti va trimite permisul de conducere la adresa indicata de catre tine.

Numarul si seria procesului verbal

Acestea sunt indicate, in partea centru – sus a procesului verbal. In aplicatie, pentru ajutorul tau, locul unde poti gasi aceste informatii este marcat cu culoarea galbena.

Data procesului verbal de contraventie

Aceasta informatie o poti gasi in prima parte a procesului verbal de contraventie. In aplicatie, pentru ajutorul tau, locul unde poti gasi aceste informatii este marcat cu culoarea portocalie.

Fa o alegere inteligenta si foloseste una dintre solutiile noastre prin care poti completa automat, in siguranta si la costuri minime, un model plangere contraventionala suspendare permis.

Desigur, Contesto nu se limiteaza aici. Prin aplicatie, poti completa urmatoarele:

  • Model contestatie suspendare permis.
  • Model contestatie suspendare permis viteza.
  • Model contestatie suspendare permis depasire
  • Model contestatie process verbal suspendare permis
  • Model contestatie suspendare permis neacordare prioritate
  • Contestatie permis suspendat 2020
  • Plangere contraventionala suspendare permis
  • Suspendare permis 90 zile contestatie

Utilizeaza Contesto si scapi de toate grijile! #drumuribune #staytuned

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp