Contestatie retinere permis de conducere

In this article:

Contestatie retinere permis – 100 % online prin Contesto

Ai nevoie de o contestatie retinere permis suspendat atunci cand ti-a fost suspendat permisul de conducere. In cele ce urmeaza, poti afla cum sa intocmesti online aceasta contestatie cu ajutorul platformei contesto.ro si cat de simplu este sa iti poti recupera permisul suspendat pana cand plangerea ta contraventionala va fi judecata de catre instanta competenta.

Contestatie permis suspendat – ce poti sa faci online pentru recuperarea permisului suspendat

Iti creezi cont pe platforma Contesto.ro

Pentru a incepe online procedura de contestare a procesului verbal prin care ti-a fost suspendat permisul este necesar sa-ti creezi un cont pe platforma noastra. Este foarte simplu, dureaza aproximativ doua minute si te poti loga cu ajutorul conturilor tale Google sau Facebook. Odata ce ti-ai creat cont poti incepe redactarea contestatiei online.

Redactam contestatia online

Iti punem la dispozitie cea mai inovativa solutie de redactare a unei plangeri contraventionale pentru recuperarea permisului suspendat: Pachetul On-line „Permisul iti vine direct acasa„. Acest pachet este special conceput pentru a te scuti de birocratia existenta si pentru a te ajuta, intr-un mod facil si comfortabil 100 % online, sa poti sa intocmesti contestatia si sa soliciti restituirea permisului de conducere la tine acasa. Toate le facem noi, tu doar astepti permisul acasa.

Facem totul pentru tine

Odata ce contestatia este redactata si semnata de catre tine, iti achitam taxa judiciara si expediem o contestatie permis suspendat catre judecatoria competenta. Si ca sa nu mai pierzi timpul sa te deplasezi la judecatorie si sa obtii dovada, te vom anunta cand aceasta este eliberata de catre judecatorie. Dupa ce judecatoria competenta elibereaza dovada inregistrarii contestatiei tale, it redactam o cerere restituire permis suspendat si o trimitem, impreuna cu celelalte documente cerute de lege, catre serviciul de politie competent. Acesta, conform legii, are obligatia de a-ti restitui permisul de conducere si de a opera, in evidenta informatizata, restabilirea dreptului tau de a conduce pe perioada cat contestatia ta este judecata de catre instanta.

Permisul suspendat iti este restituit

Odata ce o cerere de restituire permis suspendat a fost expediata catre serviciul rutier, acesta iti va restitui permisul suspendat, la adresa pe care ai indicat-o in cerere. Daca vrei, poti sa il ridici si personal, inbaza cererii tale.

Avocat contestatie permis suspendat

Contesto are parteneriate in toata tara cu avocati specializati, astfel incat, daca esti clientul nostru, la solicitarea ta expresa te putem pune in legatura cu unul dintre partenerii nostri pentru a te putea ajuta sa-ti demonstrezi nevinovatia si nedreptatea care ti s-a facut prin suspendarea permisului de conducere.

Afla mai multe

Daca vrei sa afli mai multe poti sa vizionezi explicatiile video. Afla cat de utili suntem pentru tine si cum te putem ajuta sa iti recuperezi permisul suspendat.

Contestatie retinere permis – Incepe acum sa-ti recuperezi online permisul suspendat

Daca iti faci cont acum poti sa incepi sa-ti recuperezi permisul prin contestatie permis suspendat. Totul este online! Numai pierzi timpul cu drumuri la judecatorie, stat la cozile de la ghisee si te scutim de stresul ce intervine in astfel de situatii. Prin Contesto faci totul de acasa. Te despart numai cateva click-uri de restituirea permisului suspendat. Incearca acum Contesto! Daca ai nelamuriri citeste sectiunea noastra FAQ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp